/  2
عنوان : دكتر صادق شهریاری از اهدا لوح سپاس از طرف وزارت بهداشت درمان به زایشگاه بیمارستان شهید طباطبایی باغملك به عنوان زایشگاه برتر و دوست دار سلامت مادر و نوزاد خبرداد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۰
دکتر صادق شهریاری گفت ؛ در مراسمی که با حضور معاونین وزیر و جمعی از مسئولان کشور در تهران برگزار گردید لوح سپاس به بخش بهداشت ودرمان باغملک اهدا گردید. شهریاری خاطرنشان کرد: این لوح با توجه به ارزیابی های صورت گرفته از زایشگاه بیمارستان شهید طباطبایی توسط کارشناسان کشوری و استانی به لحاظ انجام فرآیندهای رسیدگی به وضعیت مادران باردار و نوزادان اهدا گردید که جای بسی افتخار است و این افتخار را اولا به مردم شریف شهرستان و ثانیا به همکاران سخت کوش درمان تبریک عرض می نمایم شهریاری در ادامه گفت: جان مادران و نوزادان برای این بخش بسیار حائز اهمیت بوده و تمامی تلاش خود را در خصوص حفظ و بالا بردن سطح سلامت آنان به کار خواهیم گرفت. در این مراسم سید داوود موسوی رئیس بیمارستان و خانم ابدالی مسئول زایشگاه حضور داشتند و با افتخار دو لوح سپاس در زمینه زایشگاه برتر و دوستدار سلامت مادر و نوزاد به این عزیزان اهدا گردید.