عنوان : دكتر صادق شهریاری از نجات جان مادر باردار در باغملك خبر داد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
دکتر شهریاری مدیر شبکه بهداشت ودرمان باغملک گفت :با پی گیریهای به عمل آمده خانم محمدی بهورز خانه بهداشت دوراهی ،و همکاری موسوی رئیس بیمارستان ،و هماهنگی با جانشین دادستان شهرستان با غملک ، مادر باردار بنام مریم نظری ساکن دوراهی اسلام آباد با حاملگی نهم که از مراجعه به بیمارستان خوداری می نمود در اسرع وقت با آمبولانس 115 به بیمارستان شهید طباطبایی انتفال و باتوجه به اینکه این ما در در معرض خطر مرگ قرار داشت بلافاصله توسط سر کار خانم دکتر آریا زنگنه سزارین گردید. دکتر شهریاری گفت: درحال حاضر حال عمومی این مادر باردار رضایت بخش بوده و به زودی از بیمارستان مرخص خواهد شد. شهریاری افزود : هدف بهداشت ودرمان تامین سلامت مردم بوده و مادران باردار با توجه شرایط خاصی که دارند از لحظه شروع حاملگی تحت کنترل و مراقبت بهورزان و کارشناسان مامائی مراکز و واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت قرار دارند تا آسیبی به سلامت این عزیزان وارد نشود و انتظار می رود شوهران و خانواده این بیماران همکاری خوبی با ما داشته باشند.