عنوان : دكتر صادق شهریاری مدیر شبكه بهداشت ودرمان با غملك گفت : همشهریان عزیز می توانند از مرغ كشتار روز استفاده كنند و جای نگرانی وجود ندارد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۶
دکتر صادق شهریاری گفت: با توجه به وجود مواردی از بیماری آنفولانزای پرندگان در شهرستان که باعث ناراحتی مردم گردیده است در همین جا اعلام می کنم تعداد موارد پرندگان مبتلا به این بیماری توسط اکیپ های دامپزشکی و بهداشت ودرمان و نیروی انتظامی معدوم گردیدند و جای هیچگونه نگرانی نیست و توصیه می کنیم مردم مرغ مورد نیاز خود را از محل های توزیع کشتار روز که با مجوز اداره دامپزشکی است خریداری کنند و جای نگرانی وجود ندارد. صادق شهریاری افزود مردم به توصیه های کارشناسان بهداشت ودرمان و همچنین اداره دامپزشکی توجه کنند مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد و هرگونه اخبار و گزارش در خصوص این بیماری از طریق ادارات مرتبط و با اطلاعیه های قبلی به اطلاع همشهریان عزیز خواهد رسید و به بعضی شایعات توجه نکنند.