عنوان : دكتر صادق شهریاری مدیر شبكه بهداشت ودرمان باغملك : مجوز تاسیس بیمارستان 250 تختخوابی اخذ گردید در حال تهیه زمین می باشیم.
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۱
منبع خبر : روابط عمومی بهداشت و درمان باغملک
دکتر صادق شهریاری گفت :با پیگریهای مهندس خادمی نماینده مردم شربف شهرستانهای ایذه و باغملک و همچنین با عنایت ویژه دکتر ایدنی رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز موافقت اولیه تاسیس بیمارستان 250 تختخوابی در این شهرستان صادر گردید ودر حال پیگیری و تهیه زمین مورد نیاز پروژه فوق می باشیم که امیدواریم نهادها و سازمانها و خیرین در این خصوص همکاری کنند. وی گفت :باتوجه به پیشرفت فیزیکی بیمارستان96 تختخوابی در حال احداث به بالای 70 درصد این پروژه اوایل سال آینده افتتاح خواهد شد و باتوجه به جمعیت شهرستان و قرار گرفتن این شهرستان در جاده ترانزیتی اهواز اصفهان و ایجاد بیمارستان مجهز و جوابگو به نیازهای درمانی مردم تلاش خودرا جهت تهیه زمین و شروع عملیات اجرایی بیمارستان 250 تختخوابی به کار خواهیم گرفت. دکتر صادق شهریاری گفت: اگر چه در سالهای اخیر نظام سلامت توانسته است با استفاده از راهبرد مراقبت های بهداشتی اولیه به پیشرفت چشم گیری در سطح کلی سلامت مردم و بالا رفتن شاخص های مربوط به آن برسد اما همچنان یکی از مهم ترین دغدغه های سیاستگذاران برقراری عدالت در سلامت دسترسی به خدمات سلامتی است که بحمدالله با ساخت این پروژ ها در شهرستان با غملک توجه خوبی به وضعیت سلامت مردم این شهرستان شده است. دکتر شهریاری افزود: افزایش پاسخگویی نظام سلامت ،کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم ، کاهش در صد خانوارهایی که به خاطر دریافت خدمات سلامت دچار هزینه های کمر شکن شده اند، بهبود پی آمدهای بیماران اورژانسی ، افزایش زایمان طبیعی ،از اهداف طرح تحول نظام سلامت بوده که با ابلاغ سیاستهای کلی سلامت از طرف مقام معظم رهبری و اجرای آن توسط دولتمردان نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام گرفته است و رضایت مردم را به دنبال داشته است.