/  4
عنوان : دكتر صادق شهریاری مدیر شبكه بهداشت ودرمان باغملك از اعزام سه نفر بیمار بدحال توسط اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشكی اهواز خبر داد
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
دکتر صادق شهریاری مدیر شبکه بهداشت ودرمان با غملک گفت: با توجه به وقوع دو فقره تصادف درجاده قلعه تل باغملک و قلعه تل به ایذه و مصدوم شدن 6 نفر بلافاصله با هماهنگی های به عمل آمده با مدیریت بحران استان دونفر از مصدومین با بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به بیمارستانهای تخصصی امام و گلستان انتقال داده شدند. وی گفت :سایر مصدومین با آمبولانسهای فوریتهای پزشکی انتقال پیدا نمودند و این حادثه یک نفر کشته داشته و یکی ازمصدومین هم بصورت سرپایی مداوا و با رضایت شخصی از بیمارستان مرخص شد. دکتر شهریاری افزود پسر بچه بدحال وبا ناراحتی قلبی بصورت ویژه با بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی اعزام که با مصدومین تصادف امروز 3 نفر بیمار بدحال با بالگرد اعزام گردیده و جا دارد از ریاست محترم دانشگاه، معاونت درمان، ریاست فوریتهای پزشکی و همه عزیزانی که در مواقع بحران در خصوص اعزام مصدومین همکاری می نمایند نهایت و تقدیر وتشکر را داشته باشم.