عنوان : دكتر صادق شهریاری مدیر شبكه بهداشت ودرمان با غملك : در زیر ساخت های بهداشت ودرمان باغملك اقدامات خوبی صورت گرفته ودر واقع انقلاب شده است.
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
منبع خبر : روابط عمومی بهداشت و درمان باغملک
دکتر صادق شهریاری با تشریح برنامه های طرح تحول نظام سلامت و توجه ویژه به سلامت مردم چه سلامت جسمی و چه روحی به بحث زیر ساخت های انجام شده حوزه سلامت پرداخت و گفت:با نگاهی که توسط دولت به شهرستان شده است انقلاب خوبی صورت گرفته و باعث رضایت مندی مردم شده است. وی گفت : ساخت درمانگاه شماره 1 شهری ،و ابوالعباس ، آموزشگاه بهورزی، کلینیک تخصصی بیمارستان ، آزمایشگاه تشخیص طبی مرکزی شهرستان ، مرکز جامع خدمات سلامت رستم آباد ، مرکز خدمات سلامت شهر قلعه تل ، توسعه اورژانس بیمارستان شهید طباطبایی از 7 تخت به 13 تخت، تکمیل مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی میداوود و صیدون ، خدماتی بوده که در یکسال اخیر انجام شده است. دکتر شهریاری خاطر نشان کرد در تمامی جلسات شورای سلامت و محافل عمومی و همچنین به اهل رسانه اعلام نمودم فرصتی که خدای متعال در اختیار ما قرار داد به نحو احسن به مردم خدمت کنیم و مسولیت موقعی اررش دارد که مردم طعم خدمت را چشیده باشند، بخش بهداشت ودرمان نیاز به همکاری و تعامل دارد و خیرین و کسانیکه توان مالی و یا هرگونه پشتیبانی دارند در بحث تجهیزات و ساخت مراکز، خانه های بهداشت ورود کنند و در کار خیر از سایر شهرستانها سبقت بگیرند. ایشان اشاره ای به بیمارستان 96 تختخوابی شهرستان داشتند و گفت بحمدالله پیشرفت فیزیکی خوبی داشته و اوایل سال آینده افتتاح خواهد شد و در خصوص اخذ مجوز احداث بیمارستان 250 تختخوابی جدید باید عرض کنم که نیاز به تهیه زمین می باشد و ادارات مسکن و شهرسازی،منابع طبیعی و شهرداری در این خصوص همکاری کنند تا در زمان مناسب صورت جلسات زمین مورد نیاز تهیه و به استان ارسال گردد.