عنوان : پیام تبریك مدیریت شبكه بهداشت و درمان و بسیج جامعه پزشكی شهرستان باغملك به مناسبت روز بهورز
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
بهورزی یکی از راه های تقرب به حضرت ربوبی ، وظیفه ای الهی ، انسانی و نیل به تعالی و تکامل است. در دستورات دین مبین اسلام آمده است کسانی که عمل صالح خود را آشکار نمی سازند ، خداوند آن عمل را با درخشش بیشتری به همگان نشان خواهد داد. به مناسبت ۱۲ شهریورروز خجسته و فرخنده ی بهورز فرصت را غنیمت شمرده این روز را به پاس تکریم و تجلیل از زحمات شما بهورزمحترم تبریک و تهنیت عرض می نماییم. به امید اینکه با اتکال به حضرت سبحان ضمن ارتباط گسترده با اقشار مختلف مردم ، شاخص های بهداشتی را با رعایت کیفیت کار ارتقا بخشید و با ارایه خدمات شایسته ، سلامت و سعادت را به مردم عزیز ایران هدیه نمایید و در وظایف خطیر و گسترده ،بیش از پیش کوشا و پویا باشید.