عنوان : برگزاری همایش ترویج ازدواج مناسب ، سالم و پایدار توسط واحد سلامت جوانان و نوجوانان و مدارس بهداشت ودرمان باغملك
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
این همایش با حضور جوانان 18 الی 29 سال با محوریت ازدواج مناسب ، سالم و پایدار برگزار گردید . دراین همایش سرکار خانم دکتر لیلا آشنایی به تشریح برنامه ها و اهداف و فایده ازدواج سالم پرداخت و گفت: ازدواج سالم و آسان موجب آرامش زن و مرد و تشکیل خانواده و در نهایت رسیدن به کمال و شخصیت خواهد شد که می طلبد همه در خصوص اجرایی شدن سیاست های رهبر معظم انقلاب در خصوص ازدواج سالم و افزایش جمعیت با در نظر گرفتن آموزه های دینی گام های مثبتی برداریم خانم دکتر آشنایی همچنین افزودند: تشکیل خانواده در حقیقت نجات دهنده خانواده است و بخش بهداشت ودرمان با مراقبتهای بهداشتی و انجام مشاوره هایی چه قبل از ازدواج و چه حین ازدواج در خصوص افزایش امید به زندگی و ازدواج سالم نقش به سزایی ایفا می نماید. در ادامه حاج آقا باغشیرین امام جمعه موقت شهرستان و استاد حوزه و دانشگاه به بیان شناخت و معرفت انسان ها به همدیگر پرداخت و گفت : از دیدگاه مولا علی (ع) یکی از ویژه گیهای انسان عاقل صبر و بردباری است ودر حقیقت انسان های صبور به جایگاه های بالایی دست می یابند. وی گفت : زن و شوهری که در مسیر دینداری قرار گیرند به زندگی سعادتمندی خواهند رسید وعشق ورزی به همدیگر در خانواده بر اساس دین مبین اسلام یکی از مصداق های سعادتمندی است. سپس خانم کریمی نژاد از اساتید دانشگاه در خصوص انتخاب صحیح همسر و راه های ازدواج سالم و تشکیل زندگی توام با سلامتی مطالب علمی و کارشناسی را ارایه نمودند ودرپایان به چهار نفر از رابطین بهداشتی و همچنین یکی از بهورزان شاغل در شبکه بهداشت ودرمان که به تازه گی ازدواج نمودند هدایایی از طرف مدیر شبکه بهداشت ودرمان اهدا گردید.