عنوان : پیام تبریك مدیریت شبكه بهداشت و درمان و بسیج جامعه پزشكی شهرستان باغملك به مناسبت عید غدیر خم
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
منبع خبر : روابط عمومی بهداشت و درمان باغملک
واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است. غدیر، روز بشریت و روز پاسداشت انسان کامل است . غدیرتداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی(ع) است . غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است. غدیر عید عدالت و رهبری است . عید انسانیت وکمال است. عید شعله افکنی بر اندیشه های باطل و عید امید آفرینی در دل هاست . و امروز که پرچم ولایت فقیه به عنوان استمرار این حرکت الهی در دست با کفایت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی قرار دارد، تجدید بیعت خود را در اطاعت از رهنمودها و فرمایشات معظم له اعلام می کنیم و با عزمی راسخ تر از پیش در راه پیشبرد آرمان‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی گام می نهیم. عید بزرگ و خجسته غدیر را به محضر آقا امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و عاشقان ولایت و امامت تبریک و تهنیت عرض نموده و در این ایام موفقیت کلیه اقشار جامعه را با بهره‌ گیری از آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی در پرتو منویات مقام معظم رهبری از درگاه خداوند متعال آرزومندیم.