عنوان : پیام مدیریت شبكه بهداشت و درمان و بسیج جامعه پزشكی شهرستان باغملك به مناسبت هفته نیروی انتظامی
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۵
منبع خبر : روابط عمومی بهداشت و درمان باغملک

بسمه تعالی قال رسول ا... صلی الله علیه و آله وسلم: نعمتان مجهولتان الصحه و الامان هفته نیروی انتظامی فرصت مغتنمی است برای تجلیل از بزرگ مردانی جان بر کف که بی تردید کار و تلاش خستگی ناپذیر و ایثاربی وقفه آنان زمیـنه ساز استقرار سلامت اجتماعی و امنیت جامعه اسلامی است. لذا از فرصت ، استفاده نموده ؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و ایثـارگران نـاجا، هفـته نیروی انتظامی را تبریک و تهنیت عرض می نماییم. امیدواریم به فضل پروردگار قادر متعال بیش از پیش در حفظ، تامین و ارتقاء دو نعمت بزرگ الهی یعنی سلامت و امنیت کوشا باشیم. از درگاه خداوند ایزد منان توفیق روزافزون شما در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در سایه منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای خواستاریم.