عنوان : برگزاری جشن ولادت باسعادت حضرت زینب (س) و تجلیل از پرستاران شهرستان باغملك
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۶
منبع خبر : روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان باغملک

این مراسم که باحضور حاج آقا باغشیرین امام جمعه موقت شهرستان ، دادستان ، فرماندهی سپاه ، شهردار ، شورای شهر ، وجمعی از مسئولین برگزار گردید دکتر صادق شهریاری مدیر شبکه بهداشت ودرمان باغملک گفت : خداوند راشاکریم که تولد زینب کبری و پرستار نمونه صحرای کربلا یک امتیازی برای ما بوجود آورد که بتوانیم بیان کنیم کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود و قدردان کسانی باشیم که به صورت بسیجی وار تلاش می کنند تا که دردی از درد مندی و آلام خانواده ای کم شود. وی گفت : پرستاری از طرفی شغل تخصصی است و از طرف دیگر هنر است چون کمکی که پرستار به بیمار می کند تا بهبود پیدا کند خود هنر می باشد. دکتر شهریاری گفت: هرچه از این قشر تقدیر و تشکر شود بازهم جوابگوی زحمات این عزیزان نیست. در ادامه حاج آقا باغشیرین امام جمعه موقت شهرستان باغملک :باتبریک میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روزپرستار گفت: سخن است از کسانی که تمام زندگی خودرا برای بهبود بخشیدن به سلامت جامعه به کار می برند و این ها به خدا نزدیکترند وی گفت به تعبیر مولوی که گفت: هرگاه دیدی مردم همسایه ، رفیق ، دوست، مسئول ، به شما به اعتنایی کردند بدانید شما یک قدم به خدا نزدیک تر هستید. ایشان افزود : خوش به حال آن انسانی که بسیاری از افراد اورا تنها می گذارند چون وقتی تنها شد آن کسی که همیشه باهمه موجودات است تازه خودش را به او نزدیک می کند. سپس سید داوود موسوی رئیس بیمارستان شهید طباطبایی باغملک گفت : وظیفه داریم که از انسانهای فداکاری که باعمل انسانی خود از بیماران در مراحل دشوار بیماری مواظبت و مراقبت می کنند به عنوان احترام به یک ارزش انسانی والا تقدیر و تشکر نماییم. موسوی گفت: پرستاری حرفه ای سرشار از عواطف گوناگون است و نقش عواطف در این جامعه همواره نقش برجسته ای بوده است ومی بایست با دیده منت احترام گذاشت. سید داوود موسوی به بحث مشکلات و ارائه عملکرد حوزه بهداشت ودرمان پرداخت و گفت : بیمارستان شهید طباطبایی جوابگوی نیاز های درمانی مردم نیست و مصوب آن 58 تختخواب می باشد ولی در حال حاضر باتوجه به وضعیت مالی بیماران در اعزام به مراکز درمانی استان مجبور شدیم آن را به 126 تختخواب مجهز کنیم. موسوی گفت : تجهیز بخش دیالیز ، تعمیر و تجهیز اتاق عمل ، بخشهای جراحی و داخلی ، راه اندازی دستگاه رادیولوژی دیجیتال و پرتابل ، تکمیل مرکز بهداشتی ودرمانی میداوود و صیدون ، تکمیل مرکز بهداشتی درمانی دوراهی اسلام آباد ، تکمیل کلنیک تخصصی بیمارستان شهید طباطبایی،راه اندازی زایشگاه LDR جهت تامین سلامت بیشتر مادران ،احداث مرکز بهداشتی درمانی شماره یک شهری ، ابوالعباس باقدمت شصت سال و فرسوده بودن از دیگر اقداماتی است که انجام شده است. موسوی افزود :باتکمیل بیمارستان 96 تختخوابی جدید قفل درمانی شهرستان شکسته خواهد شد و شاهد مرتفع شدن خیلی از مشکلات درمانی خواهیم بود. درپایان به 24 نفر از پرستاران نمونه هدایایی اهدا گردید. لازم به ذکر است این مراسم با برنامه هایی همچون مولودی خوانی و سایر برنامه های متنوع همراه بوده است.