عنوان : دكتر صادق شهریاری مدیر شبكه بهداشت ودرمان و رئیس كانون بسیج جامعه پزشكی از اعزام اكیپ جهادگران سلامت طرح شهید رهنمون به منطقه تخت كبود آسماری خبر داد
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
منبع خبر : روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان باغملک

صادق شهریاری گفت : این اکیپ شامل پزشک متخصص و عمومی ، روان شناس ، مبارزه با بیماریها ،بهورز ، و عوامل پشتیبانی که در منطقه محروم تخت کبود آسماری مستقر و بیش از 150 نفر بیمار بطور رایگان ویزیت شده اند. وی گفت: طرح شهید رهنمون باهمکاری بسیج جامعه پزشکی ،سپاه ولی عصر(عج) ،سپاه ناحیه باغملک و بسیج سازندگی از آذرماه سال 96 و باهدف محرومیت زدایی ، رسیدگی به وضعیت بهداشت ودرمان مناطق محروم و کم برخودار شروع گردبده است. ایشان گفت : تاکنون بیش از 2000 نفر در مناطق گدارپهن ، سرآسیاب ، تخت کبود، از مزایای این طرح برخودار شدند. صادق شهریاری افزود : تنها عملی که خیال هر انسان را راحت می کند و آرامش می بخشد خدمت صادقانه به مردم است آنهم در مناطق محروم که امیدواریم موجب رضای خداوند واقع شود.