• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۵/۰۶
  • کد خبر : ۷۸۶۰۵
دكتر زمان زاده مدیر شبكه بهداشت ودرمان باغملك از شروع مجدد احداث مركز خدمات جامع سلامت شماره ۱ شهری خبر داد
دکتر زمان زاده مدیر شبکه بهداشت ودرمان باغملک از شروع مجدد احداث مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۱ شهری خبر داد
دکتر حسین زمان‌ زاده گفت : باتوجه به اینکه حدود یکسال پروژه فوق متوقف شده بود با پیگیری های انجام شده و عنایت ویژه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اهواز جناب آقای دکتر نظری، معاون توسعه و منابع دانشگاه جناب آقای دکتر خلیلی عملیات اجرایی آن از سر گرفته شد. وی گفت: از آنجاییکه مرکز فوق در مرکز اصلی شهر باغملک قرار گرفته و جمعیت قابل توجهی تحت پوشش دارد ساخت این مرکز را در اولویت کاری قرار دادیم و تمامی تلاش خود را جهت افتتاح به موقع به کار خواهیم گرفت. حسین زمان زاده به منظور ارزیابی روند پیشرفت فیزیکی مرکز فوق از این پروژه بطور سر زده بازدید نمودند.
منبع خبر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغملک