• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
  • کد خبر : ۷۹۰۱۸
پیام تبریك دكتر حسین زمان زاده مدیر شبكه بهداشت و درمان شهرستان باغملك به مناسبت روز بهورز
پیام تبریک دکتر حسین زمان زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغملک به مناسبت روز بهورز
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم نظام سلامت کشور، و بعنوان نخستین محل دسترسی مردم، نقشی بسیار حیاتی را در سلامت ‌جامعه‌ به عهده دارند. بهورزان از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت بوده و  فعالیتهای آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقشی حیاتی دارد، به طوریکه با کمترین هزینه و امکانات، و با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود، نقش مهم و تاثیرگذاری در پیشگیری از بیماریها و صیانت از سلامت مردم دارند. بهورزان جامعه نگرترین دانش آموختگان نظام سلامت هستند و ارائه خدمات مراقبتهای اولیه بهداشتی درمانی توسط بهورزان در جامعه روستایی از عوامل موثر در توسعه شاخصهای انسانی می باشد که موجب توسعه شاخصهای اجتماعی می شود. روز بهورز را خدمت زحمتکش ترین و کارآمدترین نیروها در حوزه سلامت استان خوزستان به ویژه شهرستان باغملک تبریک عرض نموده و برای بهورزان عزیز موفقیت و تندرستی را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.
منبع خبر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغملک