• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۸
  • کد خبر : ۷۹۰۸۰
دكتر حسین زمان زاده مدیر شبكه بهداشت و درمان و كانون بسیج جامعه پزشكی شهرستان باغملك، طی پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و ایام محرم را به عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تسلیت گفت
دکتر حسین زمان زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان و کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان باغملک، طی پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و ایام محرم را به عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) تسلیت گفت
"کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا" این جمله و شعار ، نشان دهنده پیوستگی و تداوم خط درگیری حق و باطل در همه زمانها و مکانهاست . عاشورا و کربلا ، یکی از بارزترین حلقه های این زنجیره طولانی است. همیشه حق و باطل رو در روی همند و انسانهای آزاده ، وظیفه پاسداری از حق و پیکار با باطل را بر عهده دارند و بی تفاوت گذشتن از کنار صحنه حق و باطل ، بی دینی است.   آری ، تاسوعا، مقدمه جان‌فشانی و عاشورا، سرفصل دلباختگی در محضر حسین(علیه السلام) است. اينجانب در آستانه ي فرا رسيدن تاسوعا و عاشوراي حسيني ، اين مناسبت بزرگ و شهادت مظلومانه حضرت اباعبدا... الحسين (ع) و ياران باوفايشان را محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ، تمامی شیعیان جهان علی الخصوص مردم شهید پرور و شریف شهرستان باغملک تسليت عرض کرده ، اميد است با عنايت آن امام همام ، ادامه دهنده ي واقعي نهضت حسيني باشيم.
منبع خبر
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باغملک